Blogg

Koerier | Koeriersdienst | Koeriersdiensten | Tilburg | Nationaal & Internationaal Transport

U zoekt een koerier in Tilburg ?

Zoekt u een koerier in Tilburg die snel, accuraat en betrouwbaar uw pakketje, brief of vracht kan verzenden?

Onze betrouwbare koeriers uit Tilburg hebben allemaal jarenlange ervaring in transport.

U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag op ons rekenen.

Waarom zou u voor onze koeriersdienst uit Tilburg kiezen?

Onze koeriers uit Tilburg verzorgt uw zending of transport binnen Nederland of wereldwijd.

Vraag u zich af waarom u voor een koerier van Pengo Logistics zou kiezen?

Misschien omdat ons koeriersbedrijf in Tilburg zich al jaren onderscheid door alle diensten en faciliteiten in eigen hand te houden.

Zo werken wij met eigen wagens en professionele chauffeurs die allemaal een speciale rijopleiding hebben gehad zodat uw zending in veilige handen is.

In tegenstelling tot sommige koeriersdiensten uit Tilburg, kunnen wij in vrijwel iedere vorm van transport voorzien.

Van een eenvoudige enveloppe tot zeer zware of grote zendingen. Onze koerier levert het snel en veilig voor u af. Pengo Logistics beschikt bovendien over een eigen wagenpark, eigen werknemers en eigen over- en opslagfaciliteiten. Dat is wel zo prettig!

Onze koerier in Tilburg is veelzijdig inzetbaar

Onze koerier is vanuit Tilburg inzetbaar voor allerlei koeriersdiensten. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze super spoed service, 4-uurs of 1-dag service. Onze koerier is ook in te huren voor bijzondere vracht, medische zendingen, zeevracht en luchtvracht. Op onze diensten pagina staat precies wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u meteen een tarief nodig? Door ons mail te sturen krijgt u binnen een half uurtje een offerte op maat.

Wilt u meer informatie over onze koeriers uit Tilburg ? Neem contact met ons op! 

Wij bezorgen dagelijks banken van Seats and Sofa's in Nederland & België vanaf € 55,00

Wij bezorgen dagelijks banken namens Seats and Sofas en doen dit voor een voordelig tarief binnen de Benelux Vanaf € 55,00 per aangekochte set een bankstel of hoekbank is voor ons geen enkel probleem.
Wij leveren zo spoedig als mogelijk van A naar B.
Via onderstaand formulier onderaan de pagina kunt u direct uw bank aanmelden aan onze planning.
Vermeld duidelijk het ophaaladres van de vestiging van Seats and Sofas waar u de bank heeft aangeschaft. Ook is het factuurnummer en Ordernummer voor ons van belang.
Ook het afleveringsadres waar de bank mag worden afgeleverd en het telefoonnummer waar op u goed bereikbaar bent en we plannen hem direct voor u in.
Om zeker te zijn dat we alle gegevens in goede orde hebben ontvangen nemen we altijd even contact met u op om de levering met u door te nemen.

Wij bezorgen bankstellen van het merk Seats and Sofas vanaf € 55,00 bij u thuis !

img_0087.jpg

Heeft u een bankstel gekocht bij Seats and Sofa’s en weet u niet hoe u deze thuis krijgt?

Of de aangekochte bank of fauteuil past niet in uw auto ?

Een aanhanger huren of een bestelbus huren is vaak lastig en kost meer.

Wij hebben een oplossing voor u !

Vanaf 55,00 euro vervoeren wij uw bankstel vanaf de vestiging van aankoop van het meubel van Seats and Sofa’s veilig naar uw gewenste adres binnen de Belgie en Nederland

Wij doen dit in de vorm van Groupage

Hoe gaat dit in zijn werk !

In de vestiging van Seats and Sofas kiest u uw bank uit en regelt de aankoop met de de medewerkers van Seats and Sofas hierna neemt u contact op met de bezorgservice van Pengo Logistics B.V

Transport van kavels gekocht bij BVA Auctions

Transport van kavels gekocht bij BVA Auctions

Heeft u artikelen gekocht bij online veilinghuis BVA Auctions

Pengo Logistics B.V is al jaren een van de aanbieders voor het vervoer van gegunde kavels van BVA Auctions voor het transport van veilingkavels. Wij vervoeren uw aankopen met zorg en aandacht.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan om uw artikelen te laten afhalen en bezorgen in NederlandBelgiëDuitslandFrankrijk of elk ander land. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Gefeliciteerd, u bent de hoogste bieder op uw kavel! Maar nu moet u de artikelen nog op hun nieuwe plek zien te krijgen. Wij helpen u door de artikelen op te halen op de veilinglocatie (waar ook in Nederland), het daar te controleren en eventueel te demonteren. Daarna brengen we het naar elk door uw gewenst adres in binnen- of buitenland of slaan het tijdelijk bij ons op. Bij transport buiten de EU regelen we ook alle douaneformaliteiten voor u. 

Stap 1: 
Vraag via het online formulier een offerte aan. Bij de aanvraag geeft u het kavelnummer of de kavelnummers door, uw adresgegevens en de condities van het afleveradres en eventueel aanvullende vragen of opmerkingen. 

Stap 2: 
Binnen 24 uur ontvangt u van ons via e-mail een offerte. Tijdens kantoortijden vaak veel sneller! De offerte blijft geldig tot de openbare ophaaldag van het veilinghuis. 

Stap 3: 
U gaat akkoord met de prijs en upload de bijbehorende factuur van BVA Auctions als bewijs van gunning van de kavel. Vervolgens bevestigt u het order en maakt de betaling over. 

Stap 4: 
Wij nemen contact op met BVA Auctions en maken een afspraak voor een afhaaldag, deze wijkt soms af van de reguliere afhaaldag. Ter plaatse controleren we of de producten compleet zijn en geen schade hebben. Daarna pakken we alles zorgvuldig in en nemen het mee. Dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Stap 5: 
U ontvangt van ons via e-mail een voorstel voor een afleverdatum. Wij bezorgen de goederen op het door u aangegeven afleveradres binnen 10 dagen na de afhaaldag. 


Wij verzorgen het  bezorgen van:

Pakketten (kleingoed)
Computers
Meubilair
Kantoormeubilair
Inventaris
Partijgoederen (pallets)
Bulkgoederen
Stellingen
Machines
Heftrucks

Over BVA Auctions B.V.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1,2 miljoen geregistreerde bieders.
Op de website worden wekelijks meer dan 20.000 goederen aangeboden, waaronder auto’s, industriële machines, lifestyle producten, meubilair, consumentenelektronica, boten, paarden, vastgoed en fietsen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions voor iedereen altijd wat te bieden.

Uw bank van Seats and Sofa's gemakkelijk thuisbezorgd | Pengo Logistics B.V

Wij bezorgen bankstellen van het merk Seats and Sofas vanaf € 55,00 bij u thuis !

img_0087.jpg

Heeft u een bankstel gekocht bij Seats and Sofa’s en weet u niet hoe u deze thuis krijgt?

Of de aangekochte bank of fauteuil past niet in uw auto ?

Een aanhanger huren of een bestelbus huren is vaak lastig en kost meer.

Wij hebben een oplossing voor u !

Vanaf 55,00 euro vervoeren wij uw bankstel vanaf de vestiging van aankoop van het meubel van Seats and Sofa’s veilig naar uw gewenste adres binnen de Benelux.

Wij doen dit in de vorm van Groupage

Hoe gaat dit in zijn werk !

In de vestiging van Seats and Sofas kiest u uw bank uit en regelt de aankoop met de de medewerkers van Seats and Sofas hierna neemt u contact op met de bezorgservice van Pengo Logistics B.V

Pallet Transport | Pallet Vervoer | Palletzending


Bent u opzoek naar een transportbedrijf dat u kan ondersteunen bij het versturen van een pallet of meerdere pallets?

Dan bent u bij Pengo Logistics B.V  aan het juiste adres.

Wij kunnen u in al uw verzendingen ondersteunen.

U kunt met Pengo Logistics een afspraak maken waar en wanneer uw pallet(s) opgehaald moeten worden en wanneer ze waar geleverd moeten worden.

Het gehele proces gaat naar uw eigen wensen en eisen.

Bij Pengo Logistics zijn de tarieven afhankelijk van de afmeting van uw pallet en het aantal verzonden pallets per afleveradres.
Wij kennen 3 standaard normen en gewichten:

  • Halve Europallet, afmeting 0.80 x 0.60, max. hoogte 1.40m, max. gewicht 300 kg 
  • Europallet, afmeting 1.20 x 0.80, max. hoogte 1.80 m, max. gewicht 400 kg 
  • Blokpallet, afmeting 1.20 x 1.00, max. hoogte 1.80 m, max. gewicht 400 kg 

Voor de binnen de EU of Internationaal of Spoed of  Express zendingen gelden de normale koeriersdienst kilometer tarieven !!!! zie onze tarieven hierover op onze Tarievenpagina >>> Bij vaste routes kunnen we helpen deze routes te maken en deze compleet te verzorgen deze prijzen kunnen op aanvraag en op maat worden gemaakt naar wens van de opdrachtgever en uiteraard ontvangt u 25% korting op de maand factuur.

Verpakkingsvoorwaarden palletzendingen:

Goederen dienen binnen de palletafmeting te blijven, wij verzoeken u de pallet te verpakken met verpakkingsfolie en te voorzien van een adres drager, zorgt u ervoor dat de lading goed gefixeerd is op de pallet, bijvoorkeur ingeseald met verpakkingstape. Bij ondeugdelijke verpakking of fixatie zijn wij in geval van schade niet aansprakelijk, en kan door de chauffeur worden geweigerd. Indien de lading overhangt dient u bij de boeking een grotere palletmaat te selecteren.

Verpakkingsvoorwaarden stuksgoederen:

Goederen dienen deugdelijk te worden verpakt in een doos of indien dit niet mogelijk is in noppenfolie om transportschade te voorkomen, onverpakte goederen zullen door de chauffeur worden geweigerd. Uw stuksgoederen dienen te zijn voorzien van een duidelijk zichtbare adres drager. Stuksgoederen die bij de boeking buiten de toegestane maat en of gewicht vallen kunt u als palletzending aanmelden u dient zich dan wel aan de verpakkingsvoorwaarden voor palletzendingen te houden.Het is niet toegestaan om stuksgoederen te bundelen dit om te voorkomen dat gebundelde pakketten kunnen losraken en het losgeraakte deel vermist raakt. 

Laadrestricties voor pallets en stuksgoederen:

Uw pallet dient op de door u opgegeven afhaal datum en tijd klaar te staan om geladen te kunnen worden, indien uw pallet geladen moet worden met een klep dient dit vooraf bij aanmelding te worden doorgegeven, indien de laadlocatie niet toegankelijk is met een vrachtwagen pallet en/of pompwagen dient  de pallet voor aan de weg geladen te worden u dient hier zelf voor zorg te dragen. Indien voor laden een heftruck is vereist dient u hier zelf voor zorg te dragen. Pallets worden geladen van ma t/m vrij tussen 8.00 uur en 20.00 uur indien uw pallet in een gewenst tijdsvenster afgehaald dient te worden kunt u dit bij de boeking aangeven, hiervoor zijn extra kosten verschuldigd. Indien in geval van overmacht niet aan de tijdslevering kan worden voldaan kunt u slechts alleen de kosten voor tijdslevering gecrediteerd krijgen. Pengo Logistics  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten van derde welke gemaakt zijn door het niet tijdig kunnen laden bij overmacht. Bij het niet kunnen laden omdat niemand aanwezig is om de goederen vrij te geven bent u de volledige vrachtkosten verschuldigd zonder recht op restitutie. Voor het opnieuw laten laden van de goederen dient u een nieuwe opdracht in het systeem in te boeken.

Losrestrictiesvoor pallets en stuksgoederen:

Voor lossing van uw pallet dient op de door u opgegeven losdatum en tijd iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangt te kunnen nemen en voor ontvangt te kunnen en te mogen tekenen indien mogelijk wordt er gelost tot aan de deur.Indien uw palletzending in een gewenst tijdvenster gelost dient te worden kunt u dit bij boeking aangeven, hiervoor zijn extra kosten verschuldigd. Indien in geval van overmacht er niet aan de tijdslevering kan worden voldaan kunt u slechts alleen de kosten voor tijdslevering gecrediteerd krijgen. Pengo Logistics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten van derde welke gemaakt zijn door het niet tijdig kunnen lossen bij overmacht. 
Indien er niemand aanwezig is zal uw pallet mee retour worden genomen, voor een tweede aanbieding bent u dan nogmaals de volledige vrachtkosten verschuldigd wij nemen in dat geval altijd eerst contact met u op.
Na betaling van de vrachtkosten voor een tweede aanbieding wordt uw palletzending de volgende werkdag opnieuw aangeboden.
Indien een kleplossing gewenst is dient u dit vooraf bij aanmelding door te geven hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
indien de loslocatie niet toegankelijk is voor een vrachtwagen, pallet en/of pompwagen zal de pallet worden gelost naast de wagen uw klant zal zelf voor verder transport moeten zorg dragen. Pallets worden gelost van ma t/m vrij tussen 8.00 uur en 20.00 uur, Indien het bij buitenlandse palletzendingen niet mogelijk is om met een internationale wagen te lossen dient u dit beslist vooraf aan ons kenbaar te maken.

Pengo Logistics B.V garandeert de hoogst mogelijke serviceniveaus binnen ons segment. 

Het is zelfs mogelijk om orders dezelfde dag nog uit te leveren. 

In de middag of in de avond. 

Ideaal om snelle orderdoorlooptijden te realiseren. 

En een onderscheidende, ultieme servicebeleving naar eindklanten te creëren.